Michelle Schmidt, 20 år

7 år med uren hud Vi takker søde Michelle for billederne! Vi er stolte af at have hjulpet hende med så flot et resultat! "Det bedste ved Dermaxir er, at jeg har opnået pæn hud i ansigtet uden medicinsk behandling og selvfølgelig, at alle deres produkter er uden parfume, parabener...

Læs mere

Nicole Lassen, 17 år

"Jeg har meget mere selvtillid, når min hud ikke slår ud"... Vi takker Nicole for de meget fine før/efter-billeder og ønsker hende tillykke med resultaterne! "Utrolig ’’lette’’ produkter, som er lækre at påføre og benytte". Interview: Hvor længe har du haft problemer med uren hud og bumser? I omkring 4...

Læs mere

Kenneth Nielsen, 25 år

"Jeg kan holde ud at kigge på mig selv i spejlet" Vi takker Kenneth for hans meget fine efter-billeder "Jeg havde lidt en tanke som sagde: Jeg tror ikke det her virker overhovedet. Men jeg valgte alligevel at give det et forsøg, fordi jeg tænkte: Hvad har jeg at tabe?...

Læs mere

Sale

Unavailable

Sold Out