Dermaxir er resultatet af 4 års intens forskning og udvikling

Resultatet af de mange års forskning viste, at der blev udviklet en aktiv proces, hvor Dermaxir ikke alene trænger dybt ned i hudens porer og talgkirtler og desinficerer disse, men også efterlader en desinficerende hinde, der holder i flere timer. Vi har udviklet en unik formel, der gør det muligt at benytte hele 2,0% salicylsyre (effekten fordobles herved) i kombination med 2 andre aktive indholdsstoffer, der betyder, at huden ikke tørrer ud. På denne måde får man en maksimal effekt af Dermaxirs produkter. Læs mere om vores banebrydende forskningsresultater nedenfor.

 

”Man bør anvende eksfolierende
hudplejeprodukter, f.eks. med 2 % salicylsyre til daglig pleje, vedligeholdelse og bekæmpelse af uren hud.”

SPECIALLÆGE EMIL HENNINGSEN
Speciallæge i hudsygdomme og kosmetiske hudproblemer

SPECIALLÆGE
Emil Henningsen

Emil har 10 års erfaring som læge, og han er i dag Danmarks førende speciallæge indenfor bekæmpelse af akne og aknear, hvor han anvender de nyeste laserbehandlinger, peelinger og andre teknikker. Han har mange års erfaring fra sit arbejde som dermatolog i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet har arbejdet på privatklinikker i London.

Læs mere om Emil her >

Banebrydende resultater

Resultatet af de mange års forskning viste, at der blev udviklet en aktiv proces, hvor Dermaxir ikke alene trænger dybt ned i hudens porer og talgkirtler og renser disse, men også efterlader en hinde der renser og holder i flere timer. Denne hinde holder porerne og talgkirtlerne rene, hvormed affaldsstofferne mindskes betydeligt, hvilket betyder at der ikke i samme omfang dannes betændelse i huden. I praksis viser dette sig ved, at huden bliver ren og pæn.

Salicylsyre

Dermaxirs forskning og udvikling resulterede i en formel, der gør det muligt at benytte hele 2,0% salicylsyre (effekten fordobles herved) i kombination med 2 andre aktive indholdsstoffer, der betyder, at huden ikke tørrer ud. På denne måde får man en maksimal effekt af Dermaxirs produkter.

Salicylsyren er særdeles god mod uren hud, idet den har en eksfolierende virkning, hvor hudlag løsnes og fjernes samtidig med, at huden blødgøres, hvormed hudens fugtbindende evner øges. Salicylsyre virker bakteriedræbende hvilket er den egenskab, der får tilstoppede porer til at åbne sig, og de ophobede bakterier kan fjernes i- og omkring talgkirtlerne. Den urene hud fjernes effektivt, og porerne synes også visuelt mindre, idet de bliver renset.

Læs hudlæge Emil Henningsens forklaring her >

Sådan virker Dermaxir

Dermaxir har med succes implementeret de aktive indholdsstoffer i alle 5 produkter, således at huden opnår den maksimale beskyttelse mod betændelsesdannelse i døgnets 24 timer (hvis man følger produktguiden for Dermaxirs hudplejeprogram). Det betyder helt konkret, at Dermaxir modvirker uren hud på alle tidspunkter af døgnet, hvor andre hudplejeprodukter kun virker i det øjeblik, man benytter dem. Dermaxir bekæmper effektivt uren hud!

Kom godt i gang med Dermaxir

Få en ren & sund hud på få uger med en af vores Solution Pakker. Du sparer 10-15% på produkterne.
Fri fragt. Gratis Blackhead Removal Tool.
Læs mere om vores Solution Pakker her >

Kom godt i gang med Dermaxir!
402,00 DKK 526,00 DKK
FRI FRAGT

Renser og fugter huden i dybden!
410,00 DKK 535,00 DKK
FRI FRAGT

Den komplette hudplejeserie.
631,00 DKK 822,00 DKK 
FRI FRAGT

HURTIG LEVERING 
1–2 dage. Fri fragt ved køb over 350 DKK

ONLINE RÅDGIVNING 
Vores sygeplejersker giver gratis rådgivning

HURTIGE RESULTATER 
Dermaxir har en dokumenteret effekt

DERMAXIR – DEN VIDENSKABELIGE LØSNING PÅ UREN HUD
0% parfume, farvestoffer & parabener